facebook_moments_yuklu_degilse_senkronize_albumundeki_fotograflar_silinecek_h107546_aa8b8

Facebook Moments yüklü değilse ‘senkronize’ albümündeki fotoğraflar silinecek

Facebook kendi özel uygulamasını kullanmayan kullanıcıların fotoğraflarını silecek. 7 Temmuz’a kadar Facebook Moments uygulamasını yüklemeyen kullanıcıların fotoğraflarının silineceği belirtiliyor.

Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu.

Facebook Moments servisi, söz konusu bu fotoğrafları ‘senkronize’ isimli bir albümde saklıyordu.

Webtekno’nun haberine göre, şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, ‘senkronize’ isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.

Webtekno, Facebook’un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor- Moments uygulamasını da kullanıcılarına zorla yükletmeye çalıştığını iddia ediyor.

Bu bağlamda Moments adındaki uygulamayı yüklemeniz gerekebilir.

Böylece sizin cihazlarınızdan senkronize olan fotoğraflar Facebook’un bulut servislerinde saklanmaya devam edebilecek.
Kaynak : ulusalkanal.com.tr

Hakkında Kırmızı Adam

Gözat

bilgi_teknolojileri_ve_iletisim_kurumu_ndan_yaz_saati_uyarisi_h126427_55c9d

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan ‘yaz saati’ uyarısı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), “30 Ekim 2016’dan itibaren Türkiye’nin yeni saat dilimi UTC+2 …

Bir Cevap Yazın